در هر پروسه پژوهشی ما با یک سری سوال روبرو هستیم که با رسیدن به جواب آنها می تونیم روند تحقیق رو جلو ببریم و عنوانین رو تعریف کنیم . برای مثال من برای تعریف ایستگاه خلاقیت ناگریز بودم تا به جواب بعضی از سوالات که در بخش قبل مطرح کردم برسم و نتایج اش اینها شد :
خلاقیت راهی است که کمک می کنه مسیرمان را برای رسیدن به هدف کوتاه کنیم
حتما زمانی به سراغ خلاقیت می رویم که به آن نیاز داشته باشیم
و ضمنا خلاقیت می تواند متشکل از ناشناخته ها باشد و هم می تواند شناخته شده هایی باشد که تغییر یافته اند
و …
دو دلیل عمده می توانم فلسفه وجود ایستگاه خلاقیت را تشریح کنم :
اول ——> از آن جاییکه خلاقیت مختص همه افراد و نیاز آن بر همگان معلوم است ، پس فضایی باید باشد که همه افراد در آن با شناخت بیشتر از خود و مسائلشان به حل مشکلات روزمره ی شان پرداخته و دنیای بدیع و تازه ای را برابر خود خلق می کنند .
این احساس که هر مشکلی تنها یک راه حل دارد می تواند به گونه ای دیگر حل شود . اگر به افراد جامعه بفهمانیم که برای حل هر مشکل راه های گوناگونی هست می توانیم انتظار داشته باشیم که افراد با این دید جدید ، خلاق گونه رفتار کنند که مسلما این امر در پیشرفت خود آن افراد و جامعه شان موثر خواهد بود .
دوم ——> افراد خلاق با ویژگی هایشان موثرترین انسانها و در عین حال بنظر من خوشبخترین آدمها هستند . یک فرد خلاق فقط و فقط در لحظه زندگی می کند و از هر لحظه زندگی اش لذت می برد . خواسته ای که همه ما در زندگی داریم . لذت بردن از هر لحظه زندگی . بنابراین ، این فکر که شاید فضایی بتواند بانی جرقه ایجاد خلاقیت در انسانها شود منجر به خلق ایستگاه خلاقیت شد .
در بخش بعدی به تعاریف خلاقیت ، ایستگاه ، ایستگاه خلاقیت و در نهایت معرفی ایده خواهم پرداخت .
شما که می ترسید طرحتان دزدیده شود چرا آن را به اشتراک می گذارید؟ سعی کنید اول تکلیفتان را با خودتان روشن نمایید. یک دوست
[پاسخ]
لیدی پاسخ در تاريخ مرداد ۱۷ام, ۱۳۹۰ ۹:۲۴ ب.ظ:
یه ایمیل درست بدین تا پسوردشو بدم بهتون
[پاسخ]